Легендарний британський боксер Тайсон Ф'юрі, колишній чемпіон світу в суперважкій вазі, озвучив особистий прогноз щодо реваншу американця Енді Руїса проти англійця Ентоні Джошуа. Відомо, що бій-реванш повинен пройти в Саудівській Аравії 7 грудня.

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю Ф'юрі для одного з британських спортивних видань.

Тайсон Ф'юрі, Getty Images
Тайсон Ф'юрі, Getty Images

"Я думаю, що реванш буде схожий на перший бій. Я знаю, що вони обидва схудли, у них було більше часу на підготовку, і вони дещо змінили в команді і в тренувальному таборі. У них будуть різні плани ігри та різні підходи, але Майк Тайсон сказав: "У кожного є план, поки його не вдарили по обличчю". Є три правила в боксі: тренуйся, їж добре і відпочивай! Для боксерів більше жодних правил немає. Якщо почати впроваджувати різні технології у свою гру, на 1% покращувати тут і там – то це все нісенітниця.", - зухвало прокоментував плани з підготовки боксерів до поєдинку.

Реванш Енді Руїс - Ентоні Джошуа відбудеться 7 грудня, Getty Images
Реванш Енді Руїс - Ентоні Джошуа відбудеться 7 грудня, Getty Images

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Далі більше. Британець вирішив трохи образити Енді Руїса.

"Енді Руїс – це відмінний приклад. Ця маленька жирна свиня вийшла на короткому повідомленні за три тижні до бою. Він знищив всі пончики в Каліфорнії, а потім вирушив до людини, яка пройшла 12-тижневий тренувальний збір за допомогою найкращих вчених Британії. У Джошуа були сучасні монітори серця, всі кроссфіт-машини, він робив все абсолютно правильно, у нього було найкраще харчування і найкраща дієта, які тільки можна отримати. Але маленький товстий хлопець прийшов і укатав його за сім раундів!"- підсумував Ф'юрі.

Нагадаємо, реванш Джошуа — Руїс: ціни на квитки переплюнули всі рекорди, простіше купити квартиру в Україні і євробляху.

Як повідомляв Знай.uа Джошуа розповів, як готувався до реваншу з Руїсом: "Я хочу інший результат".

Знай.uа писав, Ф'юрі поставив хрест на кар'єрі Джошуа: "Серйозний удар...".