Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) прокоментував сенсаційну перемогу мексиканця Енді Руїса (33-1, 21 КО) над британським чемпіоном Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО).
Нагадаємо, цей бій відбувся 1 червня в США. Руїс нокаутував Джошуа і забрав всі його титули - WBA, WBO, IBF і IBO.
Реванш Енді Руїс - Ентоні Джошуа відбудеться 7 грудня, Getty Images
Реванш Енді Руїс - Ентоні Джошуа відбудеться 7 грудня, Getty Images
"Руїс - маленька жирна свиня, яка знищила всі пончики в Каліфорнії. Потім він вирушив на бій з боксером, який пройшов 12-тижневий тренувальний збір за участю найкращих науковців Британії.
У Джошуа були сучасні монітори серця, всі кроссфіт-машини, найкраще харчування та дієта. Але маленький товстий хлопець прийшов і переміг його у 7 раундів. Це бій один на один, де можливо все.
Коли мій дієтолог говорить: "Ми хочемо, щоб ти з'їв те чи інше", я відповідаю: "Ні, у мене буде шоколадка "Марс", шоколадне печиво і чашка кави з десятьма цукрами". Тому що я в суперважкій вазі.
Якщо у вас є що заперечити мені, то подивіться бій Руїса і Джошуа", - заявив Ф'юрі.

Нагадаємо, 7 грудня проведуть Руїс і Джошуа реванш.

Бій відбудеться в Саудівській Аравії на арені Diriyah Arena.

Як раніше писав Знай.ua, стали відомі гонорари Руїса і Джошуа за реванш.

За інформацією Boxing Kindgom, за цей бій Руїс отримає 13 млн. доларів, а гонорар Джошуа складе $85 млн.
Крім того, промоутерська компанія Matchroom Boxing, яка веде справи Джошуа і організовує цей бій, гарантовано отримає $20 млн., але сума може збільшитися від продажу PPV.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще