Президент UFC Дана Уайт оголосив, що домовився про проведення бою екс-чемпіона світу в п'яти вагових категоріях американця Флойда Мейвезера-молодшого (50-0, 27 КО).
За словами Уайта, вони домовилися під час баскетбольного матчу між Бостон Селтікс і Лос-Анджелес Кліпперс.
"Це правда. Ми сиділи поруч на грі Кліпперс. Почали розмовляти і буквально дійшли згоди прямо там, на майданчику. Потиснули руки.
Думаю, якщо все пройде належним чином, ми з Флойдом можемо провести щось в октбре або листопаді", - передає слова Уайта Yahoo Sports.
Флойд також підтвердив цю інформацію.

Про це Мейвезер повідомив в Instagram.
"Відновлюю кар'єру в 2020 році", - написав Флойд.

Крім того, Мейвезер повідомив, що співпрацює з президентом UFC Даною Уайтом.
"Я і Дана Уайт знову працюємо разом, щоб принести світові ще одну захоплюючу подію у 2020 році", - написав боксер.

Як раніше писав Знай.ua, Мейвезер заявив, що не повернеться в професійний бокс.

Своє рішення Мейвезер пояснив тим, що турбується про своє здоров'я.
"Мені кажуть повернутися в бокс, але здоров'я перш за все. Бокс - дуже і дуже нещадний вид спорту. За останні роки кілька боксерів загинули на рингу. Потрібно знати, коли вішати рукавички на цвях.
У мене була велика кар'єра, але я до сих пір подорожую і проводжу виставкові бої. Можу заробляти на цьому 10-30 мільйонів доларів за поєдинок. Думаю, так я можу заробити більше, ніж переважна частина нинішніх боксерів", - передає слова Мейвезера BoxingScene.
Нагадаємо, 31 грудня 2018 року Мейвезер провів виставковий боксерський поєдинок проти японського бійця MMA Теншина Насукави, нокаутувавши його в першому раунді. За той бій Мейвезер отримав 9 млн доларів.
20-річний Тенсін Насукава достроково програв у бою проти Флойда Мейвезера
20-річний Тенсін Насукава достроково програв у бою проти Флойда Мейвезера

Як повідомляв портал Знай.ua, батько Мейвезера погрожує президенту UFC.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще