Український боксер, ексабсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) і британець Дерек Чісора (32-9, 23 КО) прилетіли в Саудівську Аравію. Саме тут у суботу, 7 грудня, відбувся реванш між Енді Руісом і Ентоні Джошуа.

Олександр Усик

Так, боксери зустрілися за кілька годин до поєдинку. Відповідне відео розмістили на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Також сам Чісора опублікував спільне фото з Усиком на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter і підписав його трохи в образливій манері.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Вставай і бийся, сосунець", - підписав знімок британець.

Нагадаємо, що колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) розповів про розмову з президентом України Володимиром Зеленським.

Як повідомляв портал Знай.ua, спортивний світ завмер в очікуванні реваншу, в якому знову зустрінуться британець Ентоні Джошуа та американський чемпіон WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі Енді Руїс.

Також портал Знай.ua писав, що колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) розповів, що думає про можливі боях з суперважковаговиками Дереком Чісорою (32-9-0, 23 KO) та Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО).