Українська регбістка, гравець Національної збірної України, Наталія Мазур стала обличчям однієї з найкращих авіакомпаній світу - Fly Emirates.

Фото українки буде прикрашати літаки перед туром Світової серії з регбі 7 в Дубаї.

Наталія Мазур стала обличчям Fly Emirates, facebook.com/y.golyk
Наталія Мазур стала обличчям Fly Emirates, facebook.com/y.golyk

Українська спортсменка привернула увагу однієї з найбільших авіакомпаній світу після Чемпіонату Європи з регбі-7, який пройшов у 2018 році в Дніпрі. Про це повідомив радник прем'єр-міністра Юрій Голік, який раніше працював радником голови Дніпропетровської ОДА (2015-2019).

"Ця робота стала результатами проекту Президента Федерації регбі Дніпропетровської області Дениса Давидова і власника Lustre Art Ігоря Дехи. Перед туром Світової серії з регбі-7 в Дубаї, а це вже 50 років розвитку цього виду спорту в країні, на літаках однієї з найкращих авіакомпаній світу Fly Emirates з'явилася фотографія гравця Національної Збірної України з регбі-7 Наталії Мазур", - написав Голік у Facebook.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, півзахисник лондонського "Вест Хема" і національної збірної України Андрій Ярмоленко знявся у різдвяній рекламі свого клубу.

Різдвяне привітання від "Вест Хема"
Різдвяне привітання від "Вест Хема"
В ролику клуб нагадує своїм уболівальникам, що вони можуть придбати товари з фірмовою атрибутикою улюбленого клубу.
Дивіться відео:

Як писав портал Знай.ua, Геннадій Головкін і Кріштіану Роналду працюють над спільним проектом.