Ексчемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) провів ігровий спаринг зі своїм молодшим братом Томмі Ф'юрі (2-0, 1 КО).

Зараз Тайсон Ф'юрі готується до реваншу проти американця Деонтея Уайлдера (42-0-1, 41 KO), який відбудеться 22 лютого в Лас-Вегасі.
А Томмі свій наступний бій проведе 21 грудня на Copper Box Arena в передмісті Лондона. Ім'я суперника поки не повідомляється. Поєдинок пройде в андеркарті бою між супертяжами британцем Даніелем Дюбуа (13-0, 12 КО) та японцем Кіотаро Фудзімото (21-1, 13 КО).
Томмі заявив, що хотів би бути таким же, як його брат.

Як раніше писав Знай.ua, 20-річний Томмі Ф'юрі успішно дебютирвал на профірингу.
В дебютному поєдинку в напівважкій вазі британець здобув перемогу над боксером з Латвії Євгенійвсом Андреєвсом. Для Андреєвса ця поразка стала 103 у кар'єрі. Всього на його рахунку 116 поєдинків.

Нагадаємо, промоутером Томмі буде Френк Уоррен, який працює з Тайсоном. Тренує Ф'юрі-молодшого Ріккі Хаттон.

Томмі Ф'юрі
Томмі Ф'юрі

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Томмі зізнався, що не відчуває тиску через популярність брата, але зобов'язаний тримати марку.

"Потрібно тримати марку, з таким братом. У нього велике ім'я, але я не відчуваю тиску через це, адже збираюся заслужити власне реноме в боксі.

Так, я провів всього 12 боїв в любителях. Я виходив у фінал чемпіонату країни і двічі виграв першість північного регіону. Загалом, я непогано себе проявив. Аматорський та професійний бокс - це різні речі. Я постійно спарингую зі своїм кузеном Хьюї Ф'юрі та його товаришами, тому більше орієнтований саме на професійну манеру.

Я хочу стати чемпіоном світу. Думаю, кожен, хто переходить в професіонали, повинен ставити таку мету. Я не хочу битися зі слабкими суперниками, мені потрібен прогрес у рівні опозиції кожен раз, коли я буду виходити в ринг. Я хочу битися з тими, хто буде давати відсіч і робити бій конкурентним", - написав Томмі в Instagram.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі дебютував у рестлінгу на шоу WWE Crown Jewel яскравою перемогою над американцем Брауном Строуменом.