17-річна українська тенісистка Дарина Снігур вийшла у півфінал хардового турніру ITF - Al Habtoor Tennis Challenge з призовим фондом $100 тис., який проходить в Дубаї (ОАЕ).
У чвертьфінальному матчі Снігур обіграла польську тенісистку Магдалену Френх з рахунком 6:4, 6:4.
Матч тривав 1 годину 16 хвилин. За цей час Дарина жодного разу не подала навиліт, реалізувала 6 брейк-поінтів з 12 і допустила дві подвійні помилки.
Нагадаємо, у другому колі українка обіграла росіянку Анастасію Потапову (95-а ракетка світу) з рахунком 6:2, 6:3. Ця перемога стала для Снігур першої над тенісисткою з топ-100 рейтингу WTA.

В першому колі Снігур обіграла Яніну Вікмайєр з Бельгії з рахунком 6:4, 6:1 і вийшла у друге коло.

Матч тривав 1 годину 5 хвилин. За цей час Снігур реалізувала всі п'ять зароблених брейк-поінтів. Вікмайєр зробила тільки 2 брейка з 5.
Як раніше писав Знай.ua, найкраща тенісистка України Еліна Світоліна завершила сезон у статусі шостої ракетки світу.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Вихід у фінал Підсумкового турніру WTA дозволив Світоліній заробити 1080 очок в рейтинг.

У минулому році Світоліна завершила сезон на четвертому місці найкращих тенісисток світу, а в 2017 році також була шостою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна заснувала свій благодійний фонд для допомоги талановитим дітям.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще