На днях в американському місті Буффало, що в штат Нью-Йорк, стався досить незвичний та курйозний випадок. Там, розгнівана жінка в коротких шортах, які схожі більше на спідню білизну, вилізла на дах автомобіля та почала стрибати та кричати. Відповідний відеоролик опублікувало видання Daily Mail.

Так, на кадрах видно, як жінка в куртці, але з голими ногами вилазить на дах білого седана та розгнівано кричить на водія машини. Пізніше, жінка переходить на багажник та намагається розбити його черевиками. Вже на кількох останніх кадрах видно, як "месниця" зістрибує з авто та йде дорогою, при цьому голосно лаючись.

Нагадаємо, що пишні сідниці голої Instagram-моделі налякали грабіжника з великим пістолетом. Так в американському штаті Джорджія стався цікавий інцидент – в будинок Instagram-моделі Дані Бенкс заліз озброєний пістолетом грабіжник, але поживитися йому не вдалося.

Як повідомляв Знай.uа полетів з порожніми руками: у Росії віджали багаж у легендарного соліста Modern Talking.

Знай.uа писав, якутська шаман оголосив про продовження походу до Москви, вигнання Путіна - бути: "Я не просто йду".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще