Стало відомо, що відомий український футболіст і нападник брестського "Динамо" Артем Мілевський повеселив своїх фанатів забавним новорічним фотознімком.

Артем Мілевський

Так, агент українського футболіста Олександр Панков на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram розмістив фотографію Артема Мілевського в костюмі знаменитого старого, а саме Діда Мороза.

"Новий рік до нас мчиш, скоро все станеться. Дід Мороз на корпоратив не потрібен? Якщо потрібен, тоді пишіть у директ", - підписав кадр Панків.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Слід підкреслити, що дане фото було зроблено в Києві.

Нагадаємо, що збірна України дізналася трьох з чотирьох суперників у фінальній частині чемпіонату Європи з футболу 2020 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий футболіст Артем Мілевський може відкрити ще один пивний бар. Таку пропозицію йому зробив мер Бреста Олександр Рогачук, який запропонував форварду брестського "Динамо" зробити інвестиції в ресторанний бізнес міста.

Також портал Знай.ua писав, що у Бресті (Білорусь) в спортивному комплексі "Вікторія" відбулося вшанування чемпіонів Білорусі з футболу, а саме футбольного клубу "Динамо" і його зірки Артема Мілевського.