Сестра нападника "Динамо" Брест Артема Мілевського Ксенія розповіла, як його брат буде святкувати тріумф у чемпіонаті Білорусі, пише Футбол газета.

"У команди було своє святкування. Бачила Артема нещодавно - він досі святкує. Думаю, буде святкувати до початку наступного чемпіонату.

У сімейному колі ми ще не відзначали. Коли всі разом зберемося, цю справу обов'язково відсвяткуємо. У нас бували якісь дрібні радості, але щоб таке. Мабуть, останні великі тріумфи пов'язані з Києвом. Всі головні моменти стосувалися київського "Динамо" - розповіла Ксенія Мілевська.

Нагадаємо, Артем Мілевський став чемпіоном Білорусі в складі "Динамо" Брест. Клуб вперше в історії виграв білоруську першість.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як писав Знай.ua, Мілевский розповів, чому хоче повернутися у збірну України.

В соцмережах Мілевський натякнув головному тренеру української збірної Андрію Шевченку, що не проти повернутися у команду.

"Слухайте, я з приводу цього фото можу сказати, що нічого серйозного не мав на увазі. Просто дуже люблю пацанів і той дуже добротний футбол, який вони показують.

Я б просто приїхав, щоб усіх обійняти. І не більше того. Вийшов би на хвилин 20, обігрався в стінку з Зінченком, Ярмоленком і Коноплянкою, вивів би Яремчука один на один. І все. Дуже хочеться побачитися з ними.

В "Динамо" (Брест) є адміністратор Борис (Кузьмін - ред.), який працює і в збірній України. Я завжди його питаю, як там пацани і колектив. Тому ми його дуже поважаємо.

Що стосується Instagram, то я просто люблю пожартувати і підколоти. Всім передаю привіт", - розповів Мілевський в інтерв'ю для програми "Профутбол".

Як повідомляв портал Знай.ua, Мілевський ошелешив витівкою в Білорусі.