Ексворотар київського "Динамо" Артур Рудько став справжнім антигероєм під час матчу між кіпрськими командами "Пафос" і "АЕКом Ларнком". Відомо, що це був 13-й тур Першого дивізіону Кіпру.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Так, український голкіпер "Пафосу" на 29-й хвилині пропустив м'яч від Труельса. Але в епіцентрі подій опинився вже у другому таймі. На 79-й хвилині Рудько необачно відкинув м'яч для введення в гру і через пасивність захисників змушений був фолити, щоб не пропустити вдруге. Суддя матчу відзначив небезпечні "старання" легіонера та нагородив 27-річного українця червоною карткою.

Артур Рудько у складі "Динамо", фото: Футбол 1
Артур Рудько у складі "Динамо", фото: Футбол 1

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Уважні журналісти нагадують, що даний інцидент нагадав ще один сумний випадок, який трапився з іншим екскіпером "Динамо" Максимом Ковалем майже 2 роки тому. Тоді український голкіпер катастрофічно дебютував за Депортіво – курйозно пропущений гол і видалення вже в першому таймі.

Нагадаємо, дружина ексворотаря "Динамо" виставила всі принади на показ, гаряче фото спокушає шанувальників.

Як повідомляв Знай.uа футболісти "Динамо" відхопили космічні суми за провал у Лізі Європи.

Знай.uа писав, неправильний Санта: Гвардіола залишив Мансіті без різдвяних веселощів.