16 грудня у штаб-квартирі УЄФА в Ньоні (Швейцарія) відбулося жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів 2019/20.
На жеребкуванні визначилися вісім пар першого раунду плей-офф.
Всі пари 1/8 фіналу:
Боруссія Д - ПСЖ
Реал Мадрид - Манчестер Сіті
Аталанта - Валенсія
Атлетіко - Ліверпуль
Челсі - Баварія
Ліон - Ювентус
Тоттенхем - РБ Лейпциг
Наполі - Барселона
Як раніше повідомляв Знай.ua, зірковий нападник каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі встановив історичний рекорд Ліги чемпіонів.

Ліонель Мессі, Getty Images
Ліонель Мессі, Getty Images

Мессі, забивши гол у матчі проти "Боруссії" (3:1), встановив черговий рекорд ЛЧ. Німецький клуб став 34-й командою, якій Мессі забивав у Лізі чемпіонів.

Більшій кількості клубів ніхто не зміг забити. Показником в 33 клуби можуть похвалитися лише португальський нападник Кріштіану Роналду ("Ювентус") та іспанець Рауль Гонсалес.
Крім того, для Мессі матч з "Боруссією" став 700-м за "Барселону".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як писав Знай.ua, Ліонель Мессі встановив унікальний рекорд в Лізі чемпіонів.

Мессі забив м'яч у ворота "Славії" в матчі Ліги чемпіонів і допоміг команді здобути перемогу - 2:1.
Цей гол став для Мессі першим в нинішній Лізі. Таким чином, він забиває голи у 15 сезонах турніру поспіль, що є унікальним досягненням.
Всього в його активі поки 114 голів у Лізі чемпіонів. За цим показником Мессі зрівнявся з Раулем Гонсалесом і Кріштіану Роналду.