17-річна українська тенісистка Дарья Снігур піднялася в рейтингу Жіночої тенісної асоціації WTA після успішного виступу на хардовому турнірі ITF - Al Habtoor Tennis Challenge, який пройшов у Дубаї (ОАЕ).
Снігур вперше в кар'єрі потрапила в топ-250 найкращих тенісисток світу: українка піднялася на 91 сходинку в рейтингу і посідає зараз 237 місце.
Нагадаємо, на турнирі в Дубаї Снігур дійшла до фіналу, де поступилася румунці Ані Богдан.
Дарина Снігур
Дарина Снігур
У чвертьфіналі Дар'я Снігур впевнено обіграла польську тенісистку Магдалену Френх з рахунком 6:4, 6:4.
Матч тривав 1 годину 16 хвилин. За цей час Дарина жодного разу не подала навиліт, реалізувала 6 брейк-поінтів з 12 і допустила дві подвійні помилки.
Нагадаємо, у другому колі українка обіграла росіянку Анастасію Потапову (95-а ракетка світу) з рахунком 6:2, 6:3. Ця перемога стала для Снігур першої над тенісисткою з топ-100 рейтингу WTA.

В першому колі Снігур обіграла Яніну Вікмайєр з Бельгії з рахунком 6:4, 6:1 і вийшла у друге коло.

Матч тривав 1 годину 5 хвилин. За цей час Снігур реалізувала всі п'ять зароблених брейк-поінтів. Вікмайєр зробила тільки 2 брейка з 5.

В топ-100 рейтингу WTA входять чотири українки: Еліна Світоліна (6), Даяна Ястремська (22), Леся Цуренко (72) і Катерина Козлова (91).

Як раніше писав Знай.ua, найкраща тенісистка України Еліна Світоліна завершила сезон у статусі шостої ракетки світу.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна заснувала свій благодійний фонд для допомоги талановитим дітям.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще