Ексчемпіон у двох вагових категоріях Амір Хан (34-5-0, 21 KO) став на захист британського супертяжа Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО), якого розкритикували за не видовищну перемогу в реванші проти мексиканця Енді Руїса (33-2, 21 КО).
За словами Хана, Джошуа боксував саме так, як було потрібно.
Енді Руїс програв у реванші з Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс програв у реванші з Ентоні Джошуа, Getty Images
"Багато людей принижують його заслуги за те, як він виступив, але я вважаю, що він боксував так, як було потрібно. Він боровся з хлопцем, який жорстко побив його раніше, тому він повинен був боксувати з ним. Він повинен був триматися подалі, "розтягувати" його і не давати втягувати себе на ближню дистанцію.
Він зробив те, що повинен був, і він виграв поєдинок зі стилем. Так, Руїс зізнався, що дуже сильно насолоджувався життям після першого бою. Йому варто бути більш професійним. Час, коли хтось бачить зовсім інші для себе гроші, це може коштувати йому голови. Але він знає, в чому полягала проблема, і має намір винести з цього уроки", - сказав Хан.
Джошуа переміг Руїса рішенням суддів, twitter.com/MatchroomBoxing
Джошуа переміг Руїса рішенням суддів, twitter.com/MatchroomBoxing
"Я зобов'язаний був тренуватися краще. Я набрав надто багато ваги. У мене не вийшло наносити удари, які я хотів. У житті немає виправдань, потрібно більше тренуватися, вивчити життєвий урок. Я все почну спочатку і зроблю все можливе, щоб знову стати чемпіоном", - передає слова Руїса ESPN Deportes.

Нагадаємо, тепер Джошуа повинен провести обов'язковий захист поясів.