Нападник донецького "Шахтаря" Жуніор Мораєс прокоментував матч 18-го туру УПЛ проти "Зорі", який завершився перемогою його команди (1:2).

"Зоря" - дуже хороша команда. Тренер ставить красиву гру. Україні потрібна така команда, яка хоче грати в футбол. З агресією, контролем м'яча, грою вперед. Вітаю "Зорю", у них гарна гра.
Перемога над ними була важлива для "Шахтаря", адже у них чудова команда", - сказав Мораєс.
Контракт продовжено до кінця 2021 року.
"Жуніор два сезони поспіль є найкращим бомбардиром УПЛ. За підсумками 2019 року він увійшов до символічної збірної гравців українського чемпіонату.
Гольове чуття, командна робота і зарядженість на боротьбу виділяють футболіста і роблять одним з найкращих нападників України. Мораєс великий професіонал, і я впевнений - у наступні два роки він допоможе нам завоювати нові титули та трофеї", - прокоментував генеральний директор клубу Сергій Палкін.

Жуніор Мораєс
Жуніор Мораєс

"Шахтар - клуб з чемпіонської сутністю, тому я відчуваю особливі емоції. Продовження контракту ще на два роки, можливість виграти титули і вписати своє ім'я в історію мотивують мене. Я дуже вдячний всім людям, які є частиною великої родини клубу, - від президента до кожного співробітника", - прокоментував продовження контракту Мораес.
Нагадаємо, Мораес виступає за "Шахтар" з 2018 року. У сезоні-2018/19 він провів 39 матчів і забив 26 голів. Зараз у нього 17 м'ячів у 24 поєдинках сезону. Всього за "Шахтар" зіграв 63 матчі, 43 голи.
Жуніор Мораєс, Getty Images
Жуніор Мораєс, Getty Images
У березні 2019 року Жуніор отримав українське громадянство і почав виступи за національну збірну (5 матчів).

Як писав Знай.uа, визначився суперник "Шахтаря" в 1/16 фіналу Ліги Європи-2019/20.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тайсон з "Шахтаря" може перейти в бразильський клуб.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще