Збірна України з бойового самбо стала найкращою на Чемпіонаті світу, який пройшов у Твері (Росія).
Українська збірна виборола перше командне місце, вперше за 25 років проведення змагань.

Збірна України з бойового самбо
Збірна України з бойового самбо

Дорослі борці завоювали три золоті медалі і три срібних. Юнаки - 16 золотих, чотири срібних нагороди.

Як писав Знай.ua, женская збірна України з боксу завоювала 15 медалей на міжнародному турнірі Scorpion Cup 2019, який пройшов у Польщі.

Жіноча збірна України з боксу
Жіноча збірна України з боксу

Українські спортсменки завоювали п'ять золотих, сім срібних і три бронзових медалі.

Як раніше повідомляв Знай.ua, збірна України з кікбоксингу WAKO завоювала дев'ять медалей на Чемпіонаті світу, який пройшов в Сараєво (Боснія і Герцеговина) 22-26 жовтня.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Золоті медалі ЧС завоювали Олександр Українець (К-1, до 67 кг), Віталій Дубина (К-1, до 71 кг) та Роман Головатюк (К-1, від 91 кг).

Срібні нагороди завоювали Уляна Міщенко (лоу-кік, до 65 кг), Сергій Герасименко (К-1, до 57 кг) і Роман Щербатюк (К-1, до 91 кг).

Бронзовими призерами стали Святослав Гасюк (лоу-кік, до 71 кг), Володимир Сметанін (лоу-кік, до 75 кг) і Павло Замятін (лайт-контакт, до 74 кг).

Таким чином, у загальному медальному заліку збірна України посіла четверте місце.

"Чудова робота наших тренерів призвела до прориву у розділі К1 - три золотих нагороди Чемпіонату світу. Вперше у нас такий результат.

Без зборів, без правильної медичної допомоги, без потужного тренувального процесу і підтримки державних органів та організацій такого результату ми б не досягнули", - прокоментувала президент НФКУ Ольга Павленко.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України стала найкращою на чемпіонаті світу з ММА.