Глава промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хірн прокоментував майбутній реванш чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтея Уайлдера (42-0-1, 41 КО) і британського екс-чемпіона Тайсона Ф'юрі (29-0-1, 20 КО).
Реванш Ф'юрі - Уайлдер відбудеться 22 лютого 2020 року.
Хірн сподівається, що Ф'юрі переможе Уайлдера в цьому бою.
"Сподіваюся, Ф'юрі переможе Уайлдера, оскільки мені подобається Тайсон, він британець. Це бій британця проти американця, так що, вибачте. Мені завжди подобався Ф'юрі. Він задовбав мене психологічно, але не можна не поважати цього хлопця.
Я якось зустрівся з Ф'юрі в Монте-Карло. Ми говорили про угоду. Він був у жахливому стані. Я дивився на Тайсона і думав, що він більше ніколи не вийде в ринг. Але Ф'юрі довів, що я помиляюся ", - сказав Хірн.
Як раніше писав Знай.ua, WBC схвалив реванш Ф'юрі - Уайлдер, який відбудеться 22 лютого 2020 року.

Також на офіційному сайті організації повідомляється, що цей поєдинок стане для Уайлдера обов'язковим захистом титулу.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Нагадаємо, перший бій між Ф'юрі та Уайлдером, який відбувся в Лос-Анджелесі в грудні 2018 року, завершився нічиєю. Це дозволило Вайлдеру зберегти свій чемпіонський титул.

Як писав Знай.ua, експерт дав прогноз на реванш Уайлдер - Ф'юрі.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще