Зірковий нападник каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі визнаний найкращим гравцем року за версією британського видання The Guardian.
У цій номінації Мессі обійшов таких футболістів, як Кріштіану Роналду ("Ювентус"), Кіліан Мбаппе ("ПСЖ") і Садио Мане ("Ліверпуль").
Рейтинг становили 239 експертів з 63 країн.
  1. Ліонель Мессі (Барселона)
  2. Вергілій ван Дейк (Ліверпуль)
  3. Садио Мане (Ліверпуль)
  4. Кріштіану Роналду (Ювентус)
  5. Мохамед Салах (Ліверпуль)
  6. Кіліан Мбаппе (ПСЖ)
  7. Роберт Левандовскі (Баварія)
  8. Рахім Стерлінг (Манчестер Сіті)
  9. Алиссон (Ліверпуль)
  10. Френкі де Йонг ("Аякс" / "Барселона")

Ліонель Мессі, Getty Images
Ліонель Мессі, Getty Images

Мессі, забивши гол у матчі проти "Боруссії" (3:1), встановив черговий рекорд ЛЧ. Німецький клуб став 34-й командою, якій Мессі забивав у Лізі чемпіонів.

Більшій кількості клубів ніхто не зміг забити. Показником в 33 клуби можуть похвалитися лише португальський нападник Кріштіану Роналду ("Ювентус") та іспанець Рауль Гонсалес.
Крім того, для Мессі матч з "Боруссією" став 700-м за "Барселону".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як писав Знай.ua, Ліонель Мессі встановив унікальний рекорд в Лізі чемпіонів.

Мессі забив м'яч у ворота "Славії" в матчі Ліги чемпіонів і допоміг команді здобути перемогу - 2:1.
Цей гол став для Мессі першим в нинішній Лізі. Таким чином, він забиває голи у 15 сезонах турніру поспіль, що є унікальним досягненням.
Всього в його активі поки 114 голів у Лізі чемпіонів. За цим показником Мессі зрівнявся з Раулем Гонсалесом і Кріштіану Роналду.