Голкіпер київського "Динамо" Денис Бойко був змушений відповісти на незручне запитання, яке йому поставив український нападник "Альбасете" Роман Зозуля.
У розмові з "Зе Інтерв'юер" одне з питань Денису поставив Зозуля.
Він запитав: "Коли ви грали за молодіжну збірну і в стикових матчах обіграли голландців, після гри вся команда пішла святкувати. Але на наступний день оштрафували тільки вас. Поясніть будь ласка: гуляли всі, а оштрафували тільки вас. Як так сталося?"
Бойко розповів, що це був штраф за вечірку.
"Як дізналися? Це найменше мене цікавить... Але я повністю згоден з цим штрафом, жодних образ. Ми пройшли на молодіжний чемпіонат Європи, обіграли голландців у стикових матчах. І всі разом, як сказав Роман, пішли посидіти в ресторані. Потім інший, потім ще один...
Все це було в збірній. Але напередодні в клубі, "Динамо", нас попередили: у команди була серія невдалих матчів, і нам наказали після 12 ночі не гуляти, дотримуватися режиму, тому що через 2-3 дні у нас мала бути гра з "Карпатами". Нас попередили і тренери, і президент. Коли на наступний день я повернувся в клуб, мене оштрафували. На час навіть перевели в дубль. Це був великий штраф, на таку суму сьогодні можна придбати автомобіль", - розповів Денис.

Як писав Знай.uа, український нападник "Альбасете" Роман Зозуля прокоментував скандальний матч "Райо Вальєкано" - "Альбасете", який був зупинений через образливі вигуки уболівальників на його адресу.

Як повідомляв портал Знай.uа, президент України підтримав Романа Зозулю.