Відомо, що в ніч на суботу, 21 грудня, пройде жіночий поєдинок в рамках шоу Bellator 235 в Гонолулу. Колумбійка Алехандра Лара битиметься з американкою Ветою Артегою. Аналітики букмекерських контор віддають незначну перевагу колумбійці з коефіцієнтом на її перемогу 1.77, на перемогу Артеги – 2.03.

Так, одного разу Лара вийшла на церемонію зважування перед боєм з розмальованим тілом на захист природи. На ній були написані різні фрази.

"Поважай природу", "Зупиніть вирубку лісів", "Поважай тварин", "Врятуйте Амазонію", "Наші легені у вогні" і "Врятуйте джунглі", - розписала вона.

Алехандра Лара

Також вона користується популярністю в соціальних мережах. Алехандра описує себе, крім бійця ММА, як любителя мистецтва, повітряного танцюриста і вегетаріанця.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Алехандра Лара

Алехандра Лара

Алехандра Лара

До того ж, Лара любить екстравагантні візерунки на обличчі.

Алехандра Лара

Алехандра Лара

Алехандра Лара

А її фото в бікіні збирають тисячі "лайків" і сотні захоплених коментарів.

Алехандра Лара

Алехандра Лара

Алехандра Лара

Алехандра Лара

Алехандра Лара

Більш того, Лара чудово б'ється в клітці і танцює на жердині.

Слід зазначити, що 25-річна Алехандра в ММА провела 11 поєдинків і здобула 8 перемог, в останньому бою вона нокаутувала Тейлор Тернер в першому раунді.

Нагадаємо, що глава промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хирн прокоментував майбутній реванш чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтея Вайлдера і британського екс-чемпіона Тайсона Ф'юрі.

Як повідомляв портал Знай.ua, боснійська боєць MMA Аді Дуракович за 9 секунд програв поєдинок проти аргентинця Франсиско Барріо, не отримавши при цьому жодного удару.

Також портал Знай.ua писав, що легендарна американська тенісистка Серена Вільямс, багаторазова володарка титулів Великого шолома, провела тренування з боксу під керівництвом легендарного Майка Тайсона.