Стало відомо, що ексгравець і тренер київського футбольного клубу "Динамо" білорус Олександр Хацкевич очолив футбольний клуб другого російського дивізіону "Ротор" з Волгограда. Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Ротор".

Олександр Хацкевич підписав контракт

Так, офіційна процедура підписання контракту пройшла в п'ятницю, 20 грудня. Повідомляється, що Хацкевич приступить до виконання своїх обов'язків вже з 12 січня 2020 року, на першому зборі в Туреччині.

Слід зазначити, що допомагати йому буде старший тренер Максим Шацьких (узбецький футболіст з українським громадянством грав за "Динамо" Київ), тренер з фізпідготовки Віталій Шпанюк (входив в тренерський штаб збірної України на Євро-2016) і тренер воротарів білорус Віталій Варивончик.

Олександр Хацкевич підписав контракт

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що півзахисник київського "Динамо" Дерлис Гонсалес, який зараз виступає в "Олімпії" на правах оренди, не зможе перейти в парагвайський клуб на постійній основі.

Як повідомляв портал Знай.ua, 44-річний ексворотар київського "Динамо" і збірної України Олександр Шовковський зробив несподівану заяву.

Також портал Знай.ua писав, що київське "Динамо" готує масштабне оновлення складу, тому планує в наступному році попрощатися з багатьма легіонерами.