Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (28-0) став батьком у третій раз. Дружина боксера народила йому сина.

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на близьке оточення спортсмена.

31-річний Хабіб зі своєю дружиною вже виховує чотирирічну доньку Фатіму і дворічного сина Магомеда. Поки невідомо, як назвали третього малюка у родині. Також не розголошують інших подробиць поповнення у родині.

Хабіб Нурмагомедов і Дастін Пор'є, Getty Images
Хабіб Нурмагомедов і Дастін Пор'є, Getty Images

Зазначимо, що Хабіб сповідує іслам, не п'є, не палить, регулярно здійснює з братом паломництво в Мекку і суворо дотримується всі основні заповіді Корану, в тому числі не проводить бої під час Рамадану. Він намагається нікому не розповідати про своє особисте життя, тому досі оточуючі не бачили обличчя його дружини, ретельно приховуваної за щільною паранджею. Вона весь час проводить вдома і молиться Аллаху за успіх і процвітання свого знаменитого чоловіка.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Хабіб Нурмагомедов, Getty Images
Хабіб Нурмагомедов, Getty Images

Нагадаємо, 7 вересня в Абу-Дабі (ОАЕ) відбувся турнір UFC 242, в головній події якого Хабіб Нурмагомедов (28-0) захистив свій титул у бою проти американця Дастіна Пор'є (25-6).

Як повідомляв портал Знай.ua, Конор Макгрегор на рекламі свого іменного віскі заробляє більше, ніж коли-небудь на своїх боях.

Також Знай.ua писав, що чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов прокоментував можливий бій проти ексчемпіона світу в п'яти вагових категоріях американця Флойда Мейвезера-молодшого (50-0, 27 КО).