Наречена півзахисника української збірної й легіонера "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка — Влада Седан записала відеоролик у стилі телевізійних новин про коханого, щоб привітати його з Днем народження.

На особистій сторінці у соціальній мережі Instagram вона показала відео, як тривали зйомки вітального ролика.

"Ееее", "беее", "мееее", сльози😭 та куди подіти руки?
Як було насправді 🤪🎬
Backstage привітання @zinchenko_96 😅😘 P.S новина про першу громадську вбиральню-це не наша редакторська вигадка. Станом на 3 грудня, коли записувалось привітання, дійсно була така новина у місті", - підписала відео Влада Седан.

Седан, зокрема, розповіла про досягнення Зінченка у складі футбольного клубу Карпатія з Радомишля, за який іменинник виступав у дитинстві. Також дівчина додала, що Зінченко — призер шкільних, міських і навіть районних змагань та став найкращим бомбардиром команди, забивши 98 голів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що Олександр Зінченко зробив пропозицію Владі на НСК "Олімпійський" в Києві, де напередодні збірна України перемогла Португалію і достроково вийшла до Євро-2020.

Нагадаємо, Олександр Зінченко зробив пропозицію своїй дівчині Владі Седан. Влада відповіла згодою.

Як писав портал Знай.ua, Тайсона визнано найкращим футболістом року в Україні.

Також портал "Знай.ua" писав, що російська актриса Христина Асмус після нещодавніх зйомках у секс-сцені У фільмі "Текст" звернулася до журналістів і шанувальників.