Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) розповів, що колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) запропонував йому тренуватися під його керівництвом.

За словами Ф'юрі, він вже тренується з ММА.

"Упевнений, що Конор - фантастичний боєць. Він запропонував мені потренуватися, якщо я колись захочу перейти в ММА. Хіба можна знайти кращого тренера, ніж Конор Макгрегор? Я чекаю можливості потренуватися з Конором. Ми всі розплануємо, після чого я приїду до нього в Дублін.

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

Минулого тижня я вже провів тренування з ММА з Дарреном Тіллєм. Це приносить мені справжнє задоволення. Я не знаю, де і коли відбудеться бій дебют в ММА. Але після завершення боксерської кар'єри я подумаю про це", - передає слова Ф'юрі Boxing Scene.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Ф'юрі вирішив замінити тренера напередодні реваншу з чемпіоном WBC Деонтеєм Уайлдером (42-0-1, 41 КО), який відбудеться в лютому 2020 року.

Як писав Знай.ua, промоутер оцінив шанси Ф'юрі в реванші з Уайлдером.

Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі
Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі

Як раніше повідомляв Знай.ua, Ф'юрі розповів, коли завершить кар'єру.

"Коли планую завершити кар'єру? Зараз мені лише 31 рік. Я хочу боксувати до п'ятдесяти. Буду як Арчі Мур. Чим ще я займаюся в житті? Якщо забрати бокс, я піду в запій.
Мене не цікавить можливість бути тренером або менеджером. Я шоумен, якого люблять глядачі. В наступному бою хочу зустрітися з Уайлдером. Після цього я битимусь з чемпіоном UFC", - передає слова Ф'юрі Behind The Gloves.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі повідомив, коли перейде в UFC.