Corinna Шумахер, дружина легендарного німецького гонщика, семиразового чемпіона Формули-1 Міхаеля Шумахера, звернулась до його шанувальників.

29 грудня фан-клуб Шумахера в Керпені (Німеччина), де виріс і робив перші кроки в автоспорті Міхаель, відкриває в соціальних мережах нову сторінку KeepFightingMichael, щоб нагадати всьому світові про видатні досягнення гонщика.

Корріна Шумахер закликала вболівальників об'єднатися.

"Великі справи починаються з маленьких кроків. З безлічі маленьких елементів може скластися величезна мозаїка. Разом ви сильніше - саме так рух KeepFighting, об'єднуючи зусилля людей, допомагає їм зберігати надію", - завила Корріна.

Міхаель Шумахер
Міхаель Шумахер

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Як писав Знай.ua, 10 вересня Шумахер був таємно госпіталізований в паризьку лікарню імені Жоржа Помпіду. Шумахеру пересаджували стовбурові клітини.

Нагадаємо, офіційний сайт семиразового чемпіона "Формули-1" Міхаеля Шумахера опублікував останнє інтерв'ю легендарного німецького гонщика.

Відеоінтерв'ю було записано 30 жовтня 2013 року, і раніше не публікувалося. Це інтерв'ю стало останнім для гонщика.
Нагадаємо, 29 грудня 2013 року Міхаель Шумахер в результаті нещасного випадку на гірськолижному курорті в Альпах отримав важку травму голови, через яку вже шість років залишається прикутим до ліжка. З того часу Шумахер переніс численні операції та штучну кому.

Як повідомляв портал Знай.ua, син Шумахера проїхав на легендарному боліді Ferrari свого батька.