У поєдинках року, який минає, найвищий середній бал за оцінками компанії InStat отримав Руслан Малиновський.

Спортивні аналітики "InStat" назвали найкращого футболіста збірної України 2019 року - ним став 26-річний півзахисник італійської "Аталанти" Руслан Малиновський, повідомляє Zbirna.com.

Руслан Малиновський. Фото з відкритих джерел

На другому місці - голкіпер донецького "Шахтаря" Андрій П'ятов, на третьому - півзахисник англійського "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко.

Андрій Пятов, фото з вільниж джерел

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Олександр Зінченко, фото з вільних джерел

"У дев'яти матчах року за збірну України Малиновський завдав 19 ударів по воротах, дев'ять разів потрапив в створ і забив три м'ячі. У його активі 12 гострих передач, три з яких стали гольовими. Всього півзахисник виконав 586 пасів з точністю 85 відсотків. У єдиноборства він вступав 163 рази і виграв 56 відсотків дуелей. Крім того, Малиновський зробив 54 обведення (72 відсотки успішних), 53 відбори (49 вдалих), 19 перехоплень і 41 підбір ", - наголошується в повідомленні.

У попередні рази найкращими футболістами збірної України за оцінками InStat ставали Андрій Ярмоленко (2015 і 2018 роки) і Євген Кономлянка (2016 2017).

Вперше за п'ять останніх років найкориснішим футболістом збірної України став центральний півзахисник, а не фланговий.

Нагадаємо, тренер Аталанти дав високу оцінку таланту Малиновського.

Як повідомляв портал Знай.ua, Малиновський вперше став батьком.

Також Знай.ua писав, Зінченко пожартував над одноклубником.