Чемпіон світу WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) розповів, коли завершить професійну боксерську кар'єру

За словами Джошуа, він має намір провести близько 40 боїв.

"Після червневої поразки з Руїсом багато хто викреслив мене. Очікувалося, що в матчі-реванші я програю і, можливо, піду з боксу, але я твердо вірив, що у мене ще буде багато боїв.

Я хочу битися ще 14 або 15 разів. Можливо, в цілому у мене буде 35-40 боїв. Для мене кожен бій - це свято. На рівні професіонала кожен виступ - це великий виклик і пригода", - заявив Джошуа.

З урахуванням того, що Джошуа проводить по два бої на рік, він збирається боксувати ще 7-8 років.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа може відмовитися від одного з чемпіонських поясів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще
Це пов'язано з обов'язковими захистами поясів. Справа в тому, що WBO і IBF практично одночасно призначили Джошуа обов'язкові захисти проти Олександра Усика (WBO) і Кубрата Пулєва (IBF), і поки що не можуть досягти компромісу.
Олександр Усик, К2 promotions
Олександр Усик, К2 promotions
Як розповів промоутер британця Едді Хірн, організації поки не можуть знайти компроміс в питанні черговості проведення захистів.
"Ми написали WBO і IBF, і відповіді були такі: "Ні, ми наступні, ні, ми наступні.
Чого вони хочуть? Розділити пояси через відсутність здорового глузду? Повинна бути якась система черговості, яка показує, хто наступний. Вони повинні заохочувати боксерів до об'єднання і до завоювання звання абсолютного чемпіона.
Це сумно, і на даний момент, можливо, нам доведеться відмовитися від одного з поясів. Ми будемо розмовляти з Усиком, будемо розмовляти з Пулєвис, подивимось, на яких умовах ми зможемо домовитися з ними. І ми будемо наполягати на тому, щоб IBF і WBO прийшли до якого-небудь рішення", - передає слова Хірна Allboxing.
Як раніше писав Знай.ua, перед боєм з Олександром Усиком (17-0, 13 КО) Ентоні Джошуа проведе захист титулу IBF з обов'язковим претендентом Курбатом Пулєвим.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО), який переміг в реванші мексиканця Енді Руїса (33-2, 21 КО) і повернув чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF і IBO, повинен провести обов'язковий захист титулів в бою з Олександром Усиком (17-0, 13 КО).

WBO дала Джошуа півроку на проведення цього бою.

Бій Джошуа - Усик повинен відбутися до 4 липня 2020 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зізнався, навіщо йому бій з Джошуа.