Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу прийняв рішення накласти штрафи на "Динамо" і "Десну" за поведінку їхніх фанатів під час матчу 18 туру чемпіонату України.

Так, "Динамо" оштрафовано на 300 тисяч гривень, а "Десна" має сплатити обов'язковий грошовий внесок у розмірі 100 тисяч і закрити фанатський сектор на наступний домашній матч УПЛ.

Як писав Знай.uа, УЄФА щільно взялося за форварда "Динамо" Артема Бесєдіна.

З'явилася інформація, що до 19 січня 2020 року УЄФА має розглянути справу українського футболіста, форварда столичного "Динамо" Артема Бесєдіна. Найближчим часом фахівці повинні визначитися з точною датою слухання справи.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Артем Бесєдін, фото з вільних джерел
Артем Бесєдін, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що Артема Бесєдіна було відсторонено від будь-якої футбольної діяльності на 30 днів після того, як стало відомо, що 23-річний українець провалив допінг-тест після матчу 5-го туру Ліги Європи проти "Мальме" (3:4).

Цього сезону Бесєдін забив 8 голів в 13 матчах УПЛ. Лише одного разу в кар'єрі йому вдавалося відзначитися великою кількістю забитих м'ячів у чемпіонаті – 9 голів в 22 матчах в сезоні 2016/17.

Як писав портал Знай.ua, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко включений до топ-10 найкращих тренерів національних команд.