Знаменитий футболіст, півзахисник італійського Ювентуса (Турин) Кріштіану Роналду нещодавно зустрівся із спадкоємцем престолу емірату Дубаї Хамданом ібн Мохаммедом Аль Мактумом.

Фотографію з попередньої зустрічі з принцем, якого усі називають псевдонімом Фазза, Кріштіану Роналду розмістив на своїй сторінці в Instagram. “Завжди радий тебе бачити, мій друже Фазза”, - підписав футболіст світлину.

В цьому сезоні у складі Ювентуса Кріштіану Роналду зіграв 21 матч, у якому забив 12 голів та віддав дві результативні передачі.

Нагадуємо, що нещодавно Кріштіану Роналду згадав про те, як два з половиною роки тому святкував перемогу збірної Португалії на Євро-2016.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кріштіану Роналду забив неймовірний гол у матчі 17-го туру італійської Серії A проти "Сампдорії".

Також Знай.ua писав про те, що Кріштіану Роналду і його кохана Джорджина Родрігес таємно одружилися.