Наречена гравця футбольного клубу "Шахтаря", який виступає в оренді в угорському "Ференцвароші", Олександра Зубкова — Анна викликала справжній фурор своїми пишними формами у купальнику.

Дівчина опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram фото з відпочинку на Мальдівах.

У кадрі струнка і засмагла Анна ніжиться на пляжі на Мальдівах повністю оголена. Красуня лише злегка прикрита білосніжною ковдрою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дівчина не соромиться своїх форм і просто записала соцмережі своїми відвертими фото у купальнику.

Зазначимо, що 22-річний футболіст Зубков зробив пропозицію своїй дівчині Анні у Парижі. Вона, звичайно ж, відповіла згодою.

Про наречену спортсмена відомо небагато. Вона закінчила Національний фармацевтичний університет в Харкові. Працює лікарем в лабораторії і викладає в університеті.

Нагадаємо, Хацкевича звільнили з посади головного тренера "Динамо" в серпні 2019 року. Разом з Хацкевичем було звільнено весь тренерський штаб першої команди. На його місце призначили Олексія Михайличенка.

Також Знай.ua писав, що український півзахисник лондонського "Вест Хема" Андрій Ярмоленко знявся у різдвяній рекламі "Вест Хема".

Як повідомляв Знай.ua, Кріштіану Роналду забив неймовірний гол у матчі 17-го туру італійської Серії A проти "Сампдорії".