Відомий відеоблог “120 Ярдов” опублікував добірку найкращих голів, які знаменитий португальський півзахисник Кріштану Роналду забивав головою.

Ця добірка приурочена до голу, який португалець тиждень тому у складі туринського Ювентуса у високому стрибку забив у ворота генуезської Сампдорії в матчі чергового туру італійської Серії А.

Добірка охоплює голи, які Кріштіану Роналду забивав протягом усієї своєї кар’єри, яка триває вже 18 сезонів, у складах англійського клубу Манчестер Юнайтед, іспанського Реал Мадрид, італійського Ювентуса та національної збірної Португалії.

Нагадуємо, що раніше Кріштіану Роналду пригадав, як святкував перемогу збірної Португалії на чемпіонаті Європи 2016 року.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Кріштіану Роналду забив неймовірний гол у матчі 17-го туру італійської Серії A проти "Сампдорії". "Ювентус" переміг "Сампдорію" з рахунком 2:1. Роналду забив переможний гол головою у стрибку.

Також Знай.ua пписав про те, що Кріштіану Роналду змінив імідж на Різдво. Футболіст зробив нову стильну зачіску.