Відомий український професійний боксер Олександр Усик часом публікує нові фото на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Напередодні Нового року чемпіон вирішив привітати українців і звернувся до них з сильним посланням. У соцмережі спортсмен виклав миле фото з дружиною Катериною, на якому ніжно обіймає її. А в підписі до кадру Олександр написав сильне звернення до українців.

Спочатку боксер каже, що не звертає увагу, якій тварині цей рік належить, будь то змія, кінь або миша. "Це рік Мого життя і Вашого. І не важливо якій тварині він належить, він перш за все для людей, для нас", - пише Усик. Він додав, що не загадує багатство або кар'єрне зростання, це, на його думку, не головне. "Хочу миру, у своїй країні. Хочу миру у кожен дім, в кожну серце". Далі спортсмен ділиться своїми думками з приводу того, що таке щастя. А в кінці додав: "Попри те, що чекає Вас в цьому році — ніколи не здавайтеся! Тримайтеся один за одного, тому що якщо разом, то тепліше… З Наступаючим Новим роком!".

Нагадаємо, Усик повернувся до тренувань після бою з Візерспуном.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Усик піднявся в рейтингу найкращих боксерів за версією WBC.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що британець Дерек Чісора заявив про бажання провести бій з Олександром Усиком.