Ексабсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) розповів про стосунки з батьком і тренером Василя Ломаченка - Анатолієм Миколайовичем Ломаченком.

За словами Усика, він вважає його своїм батьком.

"Анатолій Миколайович Ломаченко - це тренер, це батько мого друга. У мене вже немає батька, царство йому небесне. Знаєте, я вважаю його своїм батьком. Я з ним дуже добре спілкуюся, можу порадитися", - розрповів Усик в інтерв'ю YouTube-каналу "Вітражі: про віру та барви".

Як писав Знай.ua, Усик проведе бій проти британця Дерека Чісори (32-9-0, 23 KO).

Як повідомив промоутер Едді Хірн в інтерв'ю BoxingScene, бій Усик - Чісора відбудеться 7 березня.
Дерек Чісора
Дерек Чісора
Крім того, Хірн розповів про майбутній бій Усика та британця Ентоні Джошуа.
"Усик - Джошуа - це мега бій, але поки ще не зовсім. Якщо Усик битиметься із Чісорою і яскраво переможе, то потім зустріч Усик - Джошуа може стати грандіозною подією в другій половині наступного року.
Нам потрібно знайти вихід із ситуації і переговорити з керівними органами. Ми написали в IBF і WBO, щоб дізнатися, хто з обов'язкових претендентів повинен отримати бій з Джошуа першим. Ви не можете просто змусити Ентоні звільнити один з поясів. Існує ротаційна система, яка в хронологічному порядку говорить вам, хто йде першим. Це IBF.
Ентоні Джошуа, Getty Images
Ентоні Джошуа, Getty Images
Але я також представляю інтереси Усика, тому я повинен відстоювати і його інтереси. Це трохи брудна ситуація, але Джошуа буде захищати свої титули проти того, кого йому призначать.
Плюс він дійсно хоче бій за звання абсолютного чемпіона в суперважкій вазі, тому ми чекаємо, що станеться 22 лютого в бою між Уайлдером та Ф'юрі", - розповів Хірн.

Як писав Знай.ua, британець Дерек Чісора заявив про бажання провести бій з Олександром Усиком.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Крім того, Чісорі запропонували мільйон фунтів стерлінгів ($1,3 млн.) за бій з українцем.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко та Усик вперше не потрапили в номінацію на звання найкращих боксерів року.