Ексчемпіон світу в двох вагових категоріях Тімоті Бредлі оцінив шанси екс-абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (17-0, 13 КО) в бою з чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО).

За словами Бредлі, Джошуа втратить свої титули.

Ентоні Джошуа, Getty Images
Ентоні Джошуа, Getty Images

"Думаю, що в 2020 році Джошуа втратить титули. Він поступиться Олександру Усику. Джошуа поб'є Пулєва, але потім Усик перебоксує Джошуа. Ентоні упустить титули", - передає слова Бредлі Boxingnews24.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО), який переміг в реванші мексиканця Енді Руїса (33-2, 21 КО) і повернув чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF і IBO, повинен провести обов'язковий захист титулів в бою з Олександром Усиком (17-0, 13 КО).

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Олександр Усик, К2 promotions
Олександр Усик, К2 promotions

WBO дала Джошуа півроку на проведення цього бою.

За словами Джошуа, він вже готується до бою з Усиком і вивчає його.
"Я хочу, щоб такі суперники, як Усик були в моєму послужному списку. Чому? Просто тоді я зможу в будь-який момент сказати, що перемагав таких боксерів.
Я вже готуюся до можливої зустрічі, вивчаю Усика. Знаю, що він чудово використовує ноги і добре працює руками. Якщо ти його все-таки зловив, то він пом'якшує удари рукавичками. Хочу зустрітися з колишніми суперниками Олександра, щоб отримати інформацію про те, як його перемогти", - передає слова Джошуа видання Mirror.
Як писав Знай.ua, промоутер британця Едді Хірн повідомив, що бій з Усиком може пройти в Лондоні, на стадіоні "Тоттенхема".

"Виходячи з рамок, в які нас поставили організації, в IBF нам дали час до квітня на бій з Пулєвим, а в WBO - 180 днів на зустріч з Усиком. Потрібно запитати у WBO, чі дозволять нам провести спершу бій з Пулєвим.

Треба поговорити з командою Усика. Вони можуть побитися з Чісорою, а потім вийти на переможця нашої зустрічі. Або ж посунути нас і провести бій за вакантний пояс.

"Уемблі" не виглядає кращим варіантом. У "Тоттенхема" чудовий новий стадіон. Вони були б раді взяти реванш з Руїсом, але їм не підходили дати. Зараз вони знову проявляють інтерес, тому що це прекрасна арена в Лондоні", - передає слова Хірна Boxing Scene.

Бій Джошуа - Усик повинен відбутися до 4 липня 2020 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зізнався, навіщо йому бій з Джошуа.