Перша ракетка України Еліна Світоліна підвела підсумки минулого сезону і розповіла, чому навчилася після поразок.

За словами Світоліної, найголовніше - залишатися позитивною і рухатися далі.

"В сезоні-2019 було все потроху, травма також дала привід задуматися. І гарні перемоги, і погані перемоги, два півфінали на "Шоломах" дали мені віру, що я можу просунутися ще на один крок і що у мене є шанс зіграти на найважливіших стадіях турніру. Це додало мені впевненості.

Протягом двох останніх років були різні ситуації. Думаю, що 2019 рік вийшов, напевно, важчий, ніж 2018-й, тому що було більше сумних моментів. Складно дійсно зрозуміти, що відбувається, тому що сезон дуже довгий сам по собі... Тобі доводиться програвати практично щотижня, тому потрібно намагатися якось знаходити позитивні моменти.

Чого я навчилася за останній рік, так це залишатися дуже позитивною навіть під час поганих моментів, намагатися рухатися далі і просто бути собою", - передає слова Світоліної Великий теніс України.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Як раніше писав Знай.ua, найкраща тенісистка України Еліна Світоліна завершила сезон у статусі шостої ракетки світу.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Вихід у фінал Підсумкового турніру WTA дозволив Світоліній заробити 1080 очок в рейтинг.