Український екс-чемпіон світу за версією WBC в суперлегкій вазі Віктор Постол (31-2, 12 KO) проведе бій проти американського чемпіона світу WBC, WBO Хосе Раміреса (25-0, 17 КО).
Поєдинок відбудеться 1 лютого 2020 року в Китаї.
На кону бою - два чемпіонські титули Раміреса.
Як повідомляє ESPN, за 30 днів до бою Постол і Рамірес пройшли обов'язкову процедуру зважування. Згідно з регламентом, вага боксерів за місяць до поєдинку не повинен перевищувати 10% від бойового ліміту (140 фунтів) і становить 154 фунта (69,85 кг).
Вага Постола - 146,2 фунта (66,32 кг), а Рамірес показав вагу 153 фунта (69,4 кг).
Як пише Champion.com.ua, стало відомо, скільки заробить суперник українця за цей бій. Гонорар Раміреса складе 1,2 млн. доларів.
35-річний Постол готується до цього поєдинку в Лос-Анджелесі під керівництвом відомого тренера Фредді Роача.

Як раніше писав Знай.ua, Віктор Постол зізнався, що в молодості брав участь в рейдерських захватах.

Про це боксер розповів в інтерв'ю каналу Зе Интервьювер.
"Коли молодим був, так. Всі знають ці рейдерські захвати. У деяких я теж брав участь, не буду приховувати. Просто гроші заробляв.
Я працював охоронцем в ТРЦ в Броварах. Боулінг, картинг, на ігрових відділах. Хороша зарплата була, зміни - доба через три. Десь рік я не тренувався.
Потім став знову трохи тренуватися, поєднуючи з роботою. З часом мій друг запропонував побитися в Боснії та Герцеговині.
Ми підписали менеджерський договір на 2 бої, я їх виграв без особливої підготовки", - розповів Постол.

Як повідомляв Знай.ua, Віктор Постол переміг Мохаммеда Мімуна з Франції на арені Cosmopolitan в Лас-Вегасі (США).

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За підсумками бою судді винесли вердикт на користь Віктора – 98:92, 97:93, 99:91.

Таким чином, українець отримав звання офіційного претендента на пояс WBC і вже в наступному бою зможе спробувати повернути собі чемпіонський пояс, який у нього відібрав американець Теренс Кроуфорд (35-0, 26 КО) в 2016 році.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик піднявся в рейтингу найкращих суперважковаговиків за версією WBC.