Всесвітня боксерська організація (WBO) і Всесвітня боксерська асоціація (WBA) підтримають професійних боксерів, які хочуть виступити на Олімпійських Іграх-2020 в Токіо (Японія).

А ось Всесвітня боксерська рада (WBC) категорично проти виступу на одному рингу професіоналів і боксерів-любителів.

"Від імені великої родини WBA, піонера в області управління кулачним спортом, яку я очолюю, хочу висловити підтримку боксерам-професіоналам з Мексики, які хочуть брати участь у відборі на ОІ-2020.

Ми у WBA продовжимо цілком підтримувати всіх боксерів-професіоналів, які візьмуть участь у відборі або виступлять в основному турнірі ОІ-2020. Хочемо побажати їм всього найкращого напередодні нових для них викликів", - заявив президент WBA Хильберто Мендоса.

Зазначимо, що президент WBC Маурісіо Сулейман пригрозив боксерам дворічним виключенням з рейтингів своєї організації, якщо вони братимуть участь у відборі на Олімпіаду-2020. На його думку аматорський та професійний бокс необхідно розділити для безпеки спортсменів.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як писав Знай.ua, заступник міністра культури, молоді та спорту Володимир Шумилін повідомив розмір призових за медалі на Олімпіаді-2020 в Токіо.

За словами Шумиліна, призові за олімпійські медалі будуть такими ж, як і на попередніх Іграх, пише XSPORT.
"Призові за Олімпійські ігри поки такими і залишаються. Я не прихильник міняти правила. Потрібно завершити цикл, а потім вже думати, що міняти. Ні, вони не збільшуються і не зменшуються", - розповів Шумилін.
На попередніх Олімпіадах в Пхенчхані, Ріо-де-Жанейро та Сочі сума призових за медалі була такою:
Золота медаль - $125 тис.
Срібна медаль - $80 тис.
Бронзова медаль - $55 тис.