Нейрохірург Нікола Аччаррі розповів про стан легендарного німецького гонщика, семиразового чемпіона Формули-1 Міхаеля Шумахера, який у 2013 році отримав серйозну черепно-мозкову травму і на кілька місяців впав у кому.

За словами Аччарі, сьогодні 51-річний Шумахер мало схожий на себе колишнього. Йому потрібна сильна команда фізіотерапевтів, які могли б нейтралізувати наслідки тривалого перебування в нерухомості - м'язової атрофії, ураження сухожиль і остеопорозу.

Міхаель Шумахер
Міхаель Шумахер

"Ми повинні уявити собі людину, яка дуже сильно відрізняється від того, якого ми пам'ятаємо.

Це дуже делікатна ситуація, яка у випадках менш економічно вдалих часто призводить до раннього кінця, тому що можуть виникнути незворотні наслідки", - передає слова нейрохірурга motorsport.com.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще
Як писав Знай.ua, 10 вересня Шумахер був таємно госпіталізований в паризьку лікарню імені Жоржа Помпіду. Шумахеру пересаджували стовбурові клітини.

Нагадаємо, офіційний сайт семиразового чемпіона "Формули-1" Міхаеля Шумахера опублікував останнє інтерв'ю легендарного німецького гонщика.

Відеоінтерв'ю було записано 30 жовтня 2013 року, і раніше не публікувалося. Це інтерв'ю стало останнім для гонщика.
Нагадаємо, 29 грудня 2013 року Міхаель Шумахер в результаті нещасного випадку на гірськолижному курорті в Альпах отримав важку травму голови, через яку вже шість років залишається прикутим до ліжка. З того часу Шумахер переніс численні операції та штучну кому.

Як повідомляв портал Знай.ua, син Шумахера проїхав на легендарному боліді Ferrari свого батька.