У матчі Першої ліги Англії "Сандерленд" переміг "Лінкольн" з рахунком 3:1 за рахунок грубої помилки воротаря суперника.

За рахунку 1:0 на користь господарів поля воротар Джош Вікерс намагався перекинути нападника "Сандерленда", який його пресингував. Однак м'яч потрапив в голову Магвайру і полетів на дальню штангу, де Лінден Гуч вразив ціль.

Як повідомляв Знай.ua, капітан "Ліона" і збірної Франції Венді Ренар втратила свою нагороду The Best, яку отримала на церемонії нагородження ФІФА у 2019 році.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Венді Ренар, Getty Images
Венді Ренар, Getty Images

Про це футболістка розповіла на своїй сторінці в Twitter.

Венді зізналася, що по дорозі з Парижа в Леон забула в поїзді валізу з речами, де була нагорода. Футболістка розповіла, що повернулася на вокзал, але в отриманих речі нагороди не виявилося.

Венді звернулася з проханням до адміністрації вокзалу і всім, хто може щось знати про долю нагороди, повідомити їй.

Як писав Знай.ua, колишній захисник російського "Локомотива" Дмитро Тарасов зганьбився, привітавши збірну Росії з хокею з перемогою 2011 року.

Дмитро Тарасов, eurosport
Дмитро Тарасов, eurosport

Телеканал "Матч ТВ" показував фінал Канада - Росія, який відбувся у 2011 році (3:5). В цей же час "Перший канал" показував пряму трансляцію фінального матчу, в якому Росія програла канадцям з рахунком 3:4.

Тарасов усториз в Instagram привітав команду з перемогою.

"Пацани, красені. З перемогою", - написав Тарасов.

Пізніше футболіст спробував виправдатися. Він написав, що опублікував це, оскільки програв у гру Еліас.

"Цей незграбний момент, коли переграв у Еліас і однією з умов сім'ї було викласти стару гру Росії з Канадою в сторіс та привітати з перемогою. Шкода, що наші хлопці не повторили успіх", - написав він.

Дмитро Тарасов привітав збірну Росії з хокею з перемогою 2011 року
Дмитро Тарасов привітав збірну Росії з хокею з перемогою 2011 року

Як повідомляв портал Знай.ua, український тренер очолив московський "Спартак".