Захисник київського "Динамо" - угорський футболіст Тамаш Кадар залишиться в клубі.

Напередодні з'явилася інформація, що Кадар може перейти в угорський "Фехервар", і вже там пройшов медогляд.

Як пише Dynamo.kiev.ua, Кадар і "Динамо" не ведуть ніяких переговорів з "Фехерваром" щодо трансферу гравця, як напередодні писали угорські ЗМІ.

Кадар разом з "Динамо" вийде з відпустки 10 січня.

Нагадаємо, Кадар перейшов у "Динамо" з польського "Леха" у лютому 2017 року.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У поточному сезоні він провів за київський клуб 20 матчів, у яких віддав одну результативну передачу.

Авторитетний портал Transfermarkt оцінює 29-річного гравця в 4,5 млн євро.

Як повідомляв Знай.uа, київське "Динамо" готує масштабне оновлення складу, тому планує в наступному році попрощатися з багатьма легіонерами.

"Динамо" має намір продати захисників Томаша Кендзьору, Карлоса Самбрано, Тамаша Кадара, Йосипа Пиварича, Сидклея, півзахисника Мохамеда Кадири, форвардів Жерсона Родригеша і Франа Соля.
Як раніше писав Знай.uа, півзахисник київського "Динамо" Дерлис Гонсалес, який зараз виступає в "Олімпії" на правах оренди, не зможе перейти в парагвайський клуб на постійній основі.

Дерлис Гонсалес, dynamomania.com
Дерлис Гонсалес, dynamomania.com

Про це в ефірі "ЦыганыкLIVE" повідомив журналіст Ігор Циганик.
За його словами, сума в 3,5 млн євро за 25-річного футболіста не влаштовує київський клуб. Зараз всі переговори по гравцю припинені.
Також повідомляється, що президент клубу з Парагваю Мігель Брунотт заявив, що у розпорядженні клубу є лише близько 20% суми, яку запросило за свого футболіста "Динамо".
Гонсалес виступав за "Олімпію" в 2014 році, але потім перейшов в "Базель", а в 2015 році перейшов в "Динамо" за 9,4 млн. євро.
За "Динамо" Гонсалес провів 85 матчів у всіх турнірах, в яких відзначився 12 голами і 15 асистами.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тайсон з "Шахтаря" може перейти в бразильський клуб.