Чемпіон світу WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) поділився планами на 2020 рік.

За словами Джошуа, він має намір зміцнити свій успіх гучними боями в цьому році, а також зізнався, що дуже відданий своїй справі, і збереже пристрасть до боїв, навіть коли перестане битися.

"Ми створили історію, вдруге завоювавши чемпіонство, і зараз я відчуваю, що ми здатні примножити нашу спадщину в 2020 році.

Ентоні Джошуа, Getty Images
Ентоні Джошуа, Getty Images

У залі все легко і невимушено, але потім коли ти вже йдеш по проходу до рингу, тебе починає відвідувати думка - а що якщо я просто зараз повернусь і піду назад, проте кожен раз кажу собі, ні, ти не можеш цього зробити, ти занадто далеко зайшов, щоб усе кинути, тому тобі доводиться мати справу з тривожністю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як же я справляюся з усією відповідальністю і тиском? Відданість. Коли ти відданий самому собі, тоді ти здатний віддавати чому-небудь ще всі свої сили. Я - боєць. Навіть коли я перестану битися, в мені все одно залишиться пристрасть до боїв. Я не одягаю маску, коли піднімаюся в ринг. Я абсолютно однаковий як у ньому, так і за його межами", - цитує Джошуа Sky Sports.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа може відмовитися від одного з чемпіонських поясів.

Як розповів промоутер британця Едді Хірн, WBO і IBF поки не можуть знайти компроміс в питанні черговості проведення захистів.
"Ми написали WBO і IBF, і відповіді були такі: "Ні, ми наступні, ні, ми наступні.
Чого вони хочуть? Розділити пояси через відсутність здорового глузду? Повинна бути якась система черговості, яка показує, хто наступний. Вони повинні заохочувати боксерів до об'єднання і до завоювання звання абсолютного чемпіона.
Це сумно, і на даний момент, можливо, нам доведеться відмовитися від одного з поясів. Ми будемо розмовляти з Усиком, будемо розмовляти з Пулєвис, подивимось, на яких умовах ми зможемо домовитися з ними. І ми будемо наполягати на тому, щоб IBF і WBO прийшли до якого-небудь рішення", - передає слова Хірна Allboxing.
Як раніше писав Знай.ua, перед боєм з Олександром Усиком (17-0, 13 КО) Ентоні Джошуа проведе захист титулу IBF з обов'язковим претендентом Курбатом Пулєвим.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО), який переміг в реванші мексиканця Енді Руїса (33-2, 21 КО) і повернув чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF і IBO, повинен провести обов'язковий захист титулів в бою з Олександром Усиком (17-0, 13 КО).

WBO дала Джошуа півроку на проведення цього бою.

Бій Джошуа - Усик повинен відбутися до 4 липня 2020 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зізнався, навіщо йому бій з Джошуа.