Колишня перша ракетка світу росіянка Марія Шарапова отримала wild card в основну сітку Australian Open-2020.

Про це повідомила прес-служба змагань.

Таким чином, 32-річна Шарапова, яка є чемпіонкою Australian Open 2008 року, не доведеться грати в кваліфікаційному турнірі.

Матчі Australian Open пройдуть з 20 січня по 2 лютого. Є вірогідність, що із-за пожеж в Австралії ігри пройдуть на закритих кортах.

Як писав Знай.ua, 15 січня перед стартом Australian Open-2020 відбудеться благодійний вечір тенісу, в рамках якого всі зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу по боротьбі з масштабними лісовими пожежами в Австралії, які вирують на континенті вже більше двох місяців.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Пожежі в Австралії, фото: cnn.com
Пожежі в Австралії, фото: cnn.com

Як повідомляють організатори, у виставкових матчах виступлять Рафаель Надаль, Роджер Федерер, Серена Вільямс, Наомі Осака, Каролін Возняцкі, Нік Кіріос і Стефанос Циципас.

Крім того, до збору коштів приєдналися ATP і WTA, багато тенісисти та їх вболівальники.

Директор Australian Open Крейг Тайлі заявив, що організатори вживають усіх заходів, щоб турнір розпочався вчасно і ігрові умови були безпечними для учасників.

Змагання в Мельбурні в кваліфікації стартують 14 січня, а в основній сітці - 20 січня.

Як повідомляв Знай.uа, в Австралії радіють дощу, в мережі з'явилися зворушливі фото і відео.

Також портал Знай.uа писав, що NASA зняли екологічну катастрофу в Австралії з космосу.