Нападник "Парі Сен-Жермен" Неймар підбив підсумки 2019 року. Футболіст зізнався, що цей рік був для нього важким, але він будує великі плани на 2020.

За словами футболіста, він має намір зіграти у фіналі Ліги чемпіонів та виграти Кубок Америки.

"Це був важкий рік у всіх сенсах, професійному та особистому. Було багато уроків і змін. Я був розчавлений і довелося знову збиратися з силами.

Моє завдання - виграти все можливе з ПСЖ і збірною Бразилії. Я хочу зіграти в фіналі Ліги чемпіонів, виграти Кубок Америки і поставити перед собою нові цілі", - передає слова Неймара Globoesporte.

Нагадаємо, влітку Неймар заявив про бажання піти з ПСЖ, але трансфер в Барселону не відбувся.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще
Як раніше писав Знай.ua, Неймар заявив про бажання повернутися в "Барселону".
За інформацією Mundo Deportivo, Неймар був помічений в столиці Каталонії. Футболіст відвідав вечірку з нагоди дня народження дружини форварда "Барселони" Луїса Суареса. Також там був Ліонель Мессі. На святі Неймар заявив, що хоче повернутися в каталонський клуб.
Нагадаємо, влітку 2019 року "Барселона" намагалася придбати бразильця, але угода не відбулася.
Контракт 27-річного Неймара з ПСЖ розрахований до літа 2022 року.

Як писав Знай.ua, Неймар уникнув покарання за удар вболівальника після поразки "Ренну" у вирішальному матчі Кубка Франції, пише AFP.

Неймар вдарив уболівальника
Неймар вдарив уболівальника

За інформацією джерела, суд виніс рішення у цій справі. Прокуратура відправила бразильському футболісту письмове попередження. Ніяких додаткових санкцій не буде.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, ПСЖ відмовився відпустити Неймара.