Нападник каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі потрапив у сутичку в матчі Суперкубка Іспанії проти "Атлетіко".

Призвідником конфлікту став Жорді Альба, який тицьнув пальцем в обличчя Жоау Феліксу. Португалець відмахнувся від захисника "Барселони", що не сподобалося Ліонелю Мессі. Мессі підійшов до Фелікса з'ясувати, що сталося, але той зустрів його вороже.

Утворилася невелика штовханина, в якій найбільше штовхалися Луїс Суарес і Стефан Савич. Вони отримали від рефері по жовтій картці.

Дивіться відео інциденту:

Ліонель Мессі, Getty Images
Ліонель Мессі, Getty Images

Мессі, забивши гол у матчі проти "Боруссії" (3:1), встановив черговий рекорд ЛЧ. Німецький клуб став 34-й командою, якій Мессі забивав у Лізі чемпіонів.

Більшій кількості клубів ніхто не зміг забити. Показником в 33 клуби можуть похвалитися лише португальський нападник Кріштіану Роналду ("Ювентус") та іспанець Рауль Гонсалес.
Крім того, для Мессі матч з "Боруссією" став 700-м за "Барселону".

Як писав Знай.ua, Ліонель Мессі встановив унікальний рекорд в Лізі чемпіонів.

Мессі забив м'яч у ворота "Славії" в матчі Ліги чемпіонів і допоміг команді здобути перемогу - 2:1.
Цей гол став для Мессі першим в нинішній Лізі. Таким чином, він забиває голи у 15 сезонах турніру поспіль, що є унікальним досягненням.
Всього в його активі поки 114 голів у Лізі чемпіонів. За цим показником Мессі зрівнявся з Раулем Гонсалесом і Кріштіану Роналду.