Півзахисник "Бетіса", екс-гравець "Барселони" Карлес Аленья був змушений видалити свій аккаунт в Твіттері через конфлікт з уболівальниками "Севільї".

Справа в тому, що в інтерв'ю Cadena SER футболіст, відповідаючи на питання про те, чи став він вже антисевілістом, сказав: "Правда в тому, що, потрапляючи в "Бетіс", усвідомлюєш це протистояння, і зараз я повністю за "Бетіс".

Журналіст радіостанції спотворив відповідь Аленьї у текстовому вигляді: "Правда в тому, що так, я вже став антисевілістом". Ці слова були піднесені як пряма мова з посиланням на його сторінку в Твіттері.

Після цього прихильники "Севільї" стали ображати Аленью в Твіттері, і він видалили свою сторінку.

Як писав Знай.uа, названі найпопулярніші українські футболісти в Instagram. Рейтинг склав портал footballua.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
Так, у легіонера "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка на сьогоднішній день 929 тисяч передплатників. На другому місці за кількістю шанувальників - Євген Коноплянка (432 тисячі), третій - Андрій Ярмоленко (277 тис.).
Цікаво, що у ТОП-10 половина футболістів виступає в чемпіонаті України, половина - за кордоном.
Рейтинг українських футболістів у Instagram: