Перше в 2020 році шоу змішаних єдиноборств, в рамках промоції ONE Championship, пройшло в сонячному Таїланді. Досить кумедний епізод стався в одному з поєдинків даного турніру в місті Бангкок.

На рингу зустрілися китаєць Ма Джі Вен і представник Монголії Шинечагтга Золтсетсег. Вже в першому раунді на 55-й секунді поєдинку Золтсетсег відправив суперника у нокаут потужним ударом правою у скроню. Суддя кинувся зупиняти бій, а в цей момент нокаутований Джі Вен за інерцією почав проводити больовий прийом на лівій нозі рефері. Про це пишуть американські ЗМІ.

Відомо, що 23-річний Шинечагтга Золтсетсег має за плечима вісім поєдинків у змішаних єдиноборствах: 6 перемог і 2 поразки, причому тепер переможна серія спортсмена з Монголії складає чотири поєдинки поспіль. А ось для 23-річного китайського бійця Ма Джі Відень ця поразка стала третьою у професійній кар'єрі при шести перемогах. Цікаво, що цей бій на старті 2020 року став для Вена першим за півтора роки.

Нагадаємо, перед чемпіонським боєм Далакяна у Києві відбудеться унікальний турнір.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа гуляти так гуляти: Альварес купив елітну "крихту" за 60 мільйонів, фото.

Знай.uа писав, Альварес став найкращим боксером року за версією Boxingscene.