Бій між найвідомішим українським боксером Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа названо найкращим боксерським поєдинком останнього десятиліття. Про це пише Boxing News.

Як відомо, бій за титул чемпіона світу за версіями WBA, IBF і IBO відбувся 29 квітня 2017 року на стадіоні Уемблі в Лондоні.

Поєдинок між Кличком і Джошуа, на кону якого стояли чемпіонські пояси IBF, WBA (Super) і IBO, завершився поразкою українця в 11 раунді.

Володимир Кличко і Ентоні Джошуа
Володимир Кличко і Ентоні Джошуа

У поєдинку обидва боксери у п'ятому та шостому раундах побували в нокдауні. В 11 раунді Джошуа потрапив аперкотом у підборіддя Кличко: спортсмен впав на ринзі. Через декілька секунд він піднявся, однак Джошуа знову пробив захист Кличко - другий нокдаун.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рефері знову продовжив бій, але вже через кілька секунд Джошуа притиснув Володимира до канатів і почав забивати. Тоді рефері зупинив поєдинок.

Нагадаємо, що чемпіон світу за версією WBC Деонтей Уайлдер і лінійний чемпіон Тайсон Ф'юрі, які змагаються в суперважкій вазі, збираються провести ще один бій.

Як повідомляв портал Знай.uа, після поєдинків з Вайлдером Ф'юрі планує перейти з боксу у змішані єдиноборства (ММА).

Також портал Знай.uа писав, що Тайсон Ф'юрі розповів, коли завершить кар'єру.