Португальський мотогонщик Паулу Гонсалвеш загинув під час сьомого етапу раллі-рейду “Дакар-2020” в Саудівській Аравії, повідомляє видання “A Bola”.

Як повідомляється, о 9:08 ранку організатори гонки отримали сигнал про те, що на 276-му кілометрі спецдільниці впав мотоцикліст та йому потрібна допомога. Вже за 8 хвилин на місце прилетів рятувальний гелікоптер. Бригада рятувальників побачила непритомного мотоцикліста Паулу Гонсалвеша, який лежав поруч з мотоциклом. Спортсмена доправили до лікарні в Ель-Хубарі, але врятувати його лікарі не змогли — Гонсалвеш помер від зупинки серця.

Паулу Гонсалвеш (праворуч). Фото: abola.pt

Паулу Гонсалвеш на прізвисько Спіді вперше виступив на ралі “Дакар” у 2006 році, коли воно проходило ще на своїй батьківщині — в Африці. Найкращим його результатом стало друге місце у 2015 році. Тоді португалець навіть міг здобути перемогу, якби не завелика кількість штрафного часу.

Португальський спортсмен став першим мотоциклістом, який загинув на “Дакарі” за п’ять років — останнім до нього, чиє життя забрав “Дакар”, був поляк Міхал Гернік у 2015 році.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що найближчим часом син легендарного гонщика Міхаеля Шумахера візьме участь в тестах Формули-1.

Як повідомляв портал "Знай.uа": під час ралі "Дакар" російський пілот випадково переїхав літнього глядача, який спостерігав за перегонами і не встиг вчасно відійти в сторону.

Також "Знай.uа" писав, що українська біатлоністка завоювала бронзову медаль у спринтерській гонці на етапі кубка IBU.