Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі, легендарний український боксер Володимир Кличко і колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Алекандр Усик (17-0, 13 КО) потрапили в ТОП-100 найкращих боксерів за всю історію за версією веб-порталу World Boxing News.
Рейтинг WBN очолив непереможний американський боксер Флойд Мейвезер-молодший (50-0, 27 КО). Другим став легендарний філіппінець Менні Пак'яо, а замикає трійку лідерів аргентинець Карлос Монзона.
У рейтинг потрапили також українці Василь Ломаченко, Віктор Постол, Кід Каплан, Сергій Деревянченко, В'ячеслав Глазков та Володимир Сидоренко.
Українські боксери рейтингу WBN:
37. Володимир Кличко
100. Олександр Усик
113. Василь Ломаченко
139. Віталій Кличко
354. Віктор Постол
379. Кід Каплан
808. Сергій Дерев'янченко
933. В'ячеслав Глазков
960. Володимир Сидоренко

Як писав Знай.ua, Усик проведе наступний бій проти британця Дерека Чісори (32-9-0, 23 KO).

Як повідомив промоутер Едді Хірн в інтерв'ю BoxingScene, бій Усик - Чісора відбудеться 7 березня.
Дерек Чісора
Дерек Чісора
Крім того, Хірн розповів про майбутній бій Усика та британця Ентоні Джошуа.
"Усик - Джошуа - це мега бій, але поки ще не зовсім. Якщо Усик битиметься із Чісорою і яскраво переможе, то потім зустріч Усик - Джошуа може стати грандіозною подією в другій половині наступного року.
Нам потрібно знайти вихід із ситуації і переговорити з керівними органами. Ми написали в IBF і WBO, щоб дізнатися, хто з обов'язкових претендентів повинен отримати бій з Джошуа першим. Ви не можете просто змусити Ентоні звільнити один з поясів. Існує ротаційна система, яка в хронологічному порядку говорить вам, хто йде першим. Це IBF.
Ентоні Джошуа, Getty Images
Ентоні Джошуа, Getty Images
Але я також представляю інтереси Усика, тому я повинен відстоювати і його інтереси. Це трохи брудна ситуація, але Джошуа буде захищати свої титули проти того, кого йому призначать.
Плюс він дійсно хоче бій за звання абсолютного чемпіона в суперважкій вазі, тому ми чекаємо, що станеться 22 лютого в бою між Уайлдером та Ф'юрі", - розповів Хірн.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко та Усик вперше не потрапили в номінацію на звання найкращих боксерів року.