Ексчемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) 18 січня проведе бій проти американця Дональда Серроне (36-13).

Поєдинок пройде в рамках напівсередньої ваги.

Бій відбудеться в Лас-Вегасі в рамках UFC 246.

Це буде перший бій для Макгрегора після перерви у 16 місяців.
Макгрегор поділився очікуваннями від майбутнього бою, пообіцявши глядачам "щось особливе".
"Я раз свого повернення. Добре, що мій камбек відбудеться в бою проти Дональда. Я дуже чекаю цього поєдинку. Це буде чудовий вечір. 18 січня я маю намір постати у всій красі. Я створю магію всередині октагона, як неодноразово робив це раніше. Це буде щось особливе", - заявив Макгрегор.

Конор Макгрегор, facebook.com/thenotoriousmma
Конор Макгрегор, facebook.com/thenotoriousmma

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тренер Макгрегора Джон Кавана також поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку.

За його словами, Макгрегор може вирішити все за декілька секунд, а може зупинити суперника в останніх раундах.

"Думаю, що Конор зупинить Серроне в останніх раундах. Це мої думки, особисто я готую себе саме до такого розвитку подій. Звичайно, Макгрегор може вибухнути і вирішити все за декілька секунд.

Мабуть, головну роль зіграє вага - вони виступлять у напівсередньому дивізіоні і будуть трохи важчими. Через це поєдинок завершиться в пізніх раундах", - передає слова Кавани BJPenn.

Квитки на шоу, яке стане поверненням Макгрегора в октагон, вже надійшли у продаж.

Як повідомив журналіст Yahoo Sports Кевін Лоль, всі квитки на UFC 246 були продані за один день. Організатори заробили вже 10 мільйонів доларів.

Нагадаємо, в останньому бою Макгрегор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову. А Серроне програв два останніх бої Тоні Фергюсону і Джастіну Гэтжи.